Friday, December 25, 2009

MANAFAAT SAUNA FIR

FIR sauna atau Far Infrared Sauna ialah sauna kering (dry).
Ia merupakan kaedah moden menggunakan Far Infrared untuk membakar lemak, membuang toksik badan & mengurangkan insomnia dll.

Mudah di lipat dan pasang. Mudah dibawa kemana-mana.
Boleh kawal masa antara 5 minit-30 minit... ikut kemampuan anda.

Power-600W.
Kain tebal dan kalis air.
3 panel pemanas (1 dibelakang dan 2 dikiri dan kanan)
Remote control disediakan.
Mempunyai 6 tahap suhu iaitu(40,45,50,55,60 & 65)

Anda boleh setkan suhu yang anda kehendaki.
Saiz Sauna P x L x T = 80cm x 70cm x 95cm

Kelebihan Infrared Sauna

Kajian biologi mendapati bahawa gelombang infrared antara 5.6um-15 um boleh memberi faedah terapi yang terbaik kepada badan manusia.

Manfaat sinar inframerah jauh :

Inframerah menghasilkan panas yang menyebabkan pembuluh darah membesar, meningkatkan suhu kulit, memperbaiki peredaran darah dan mengurangi tekanan jantung.
Tubuh manusia terdiri dari 70% air dan 80% dari darah adalah air. Sinar infra merah memiliki getaran yang sama dengan molekul air. Molekul tersebut akan pecah menjadi molekul tunggal yang meningkatkan arus cairan tubuh, sehingga meningkatkan oksigen dalam darah.

- Mengurangkan kesakitan sendi, urat saraf.

- Mencantikkan kulit.

- Mengurangkan selulit

- Mengurangkan stress.

- Mengurangkan masalah sinus, resdung dan migraine.

- Meningkatkan sistem imunisasi badan. Memulihkan selsema dan demam.

- Meningkatkan metabolisme (600 kalori bakar dalam 30 minit). Bila pengaliran mikro meningkat, racun dapat dibuang dari tubuh melalui metabolisme. Hal ini juga akan mengurangi beban hati dan ginjal.

-Menyeimbangkan pH dalam tubuh.

-Bertindak sebagai antioksida..Menyingkirkan toksik badan melalui peluh.
Anti penuaan.

Wednesday, November 4, 2009

JENIS SAUNA

DIVA RELAX STEAM SAUNA - RM 480.00 ( Yang terlaris...)


EZY INFRARED SAUNA - RM 680

MYRA STEAM SAUNA -RM 410


PENGHANTARAN PERCUMA UTK SEMENANJUNG MALAYSIA.

UTK SABAH SARAWAK bukan spt harga di atas!!




  • Mudah di bawa kemana-mana.
  • Boleh di gunakan dalam rumah dan kereta.
  • Teknologi mikro komputer urutan ‘Shiatsu Massage’.
  • Di perbuat dari kain velvet.
  • Rekabentuk yang cantik.
  • Boleh digunakan pada belakang, pinggang, bahu, kaki dan lain-lain anggota
  • badan yang lain.

FUNGSI

  • Membantu mengurangkan sengal-sengal, sakit urat, lenguh pada anggota badan.
  • Melancarkan peredaran darah.
  • Memberi keselesaan dan kelegaan selepas seharian bekerja, memandu atau aktiviti lain.

Thursday, September 3, 2009

PENGEDAR SAUNA DI PERLUKAN



Klik imej utk BESAR kan !!


PENDAFTARAN SEKALI SAHAJA + Beli salah satu sauna pilihan anda!!

RM250 + RM330 (Set sauna Myra) = RM580

ATAU

RM250 + RM380 (Set Sauna Diva) = RM630

ATAU

RM250 + RM550 (Set Sauna FIR) = RM800

Tak perlu maintain setiap bulan untuk layak dapat bonus
Tak perlu simpan stok banyak.
Tiada minimum pesanan bulanan



Pelan Pemasaran terbaru 2010
JOM SERTAI KAMI SEKARANG!! BUKAN UNTUNG SAHAJA, BONUS2 PUN ADA..BERBALOI-BALOI!! NAK TAHU BESTNYER JADI DEALER SAUNA NH?

ANTARA KEISTIMEWAAN!!

  1. Keuntungan dari RM70-RM130 per set sauna..
  2. Dapat bonus ‘Introducer’-RM100 seorang!
  3. Dapat Bonus ‘Group’-dari RM20, RM30 dan RM40 per set..
  4. Pengedar yg membuat pendaftaran akan memiliki secara PERCUMA -Massage pillow (harga rm180)(boleh digunakan kat dalam kereta, atau kat mana2 jer)mudah dibawa..untuk lenguh2 badan, sakit pinggang, bahu, peha, kaki etc2..
  5. Banner..boleh gantung kat mana-mana jer..mudah orang Nampak..
  6. Iklan stiker pada kereta..tampal kat belakang kereta..promote secara tak langsung
  7. Dealer brochure (termasuk risalah, marketing plan, dll)

Mari sertai kami sekarang..Bonus-bonus yang menarik dan keuntungan yang lumayan! Set sauna paling laris! Untuk pengetahuan tuan2 dan puan2, set sauna ini telah dipasarkan ke seluruh dunia dan telah pun kami pasarkan di Ireland, Dubai, Australia, UK dan US..

Sesiapa boleh sertai peluang perniagaan paling mudah dan lumayan.
Kaedah sauna telah diiktiraf seluruh dunia dan berabad-abad dahulu lagi untuk rawatan kuruskan badan, kesihatan keseluruhan badan sekiranya anda tiada masa untuk berjogging atau bersenam..1001 kebaikan apabila anda bersauna!! Bukan sekadar kuruskan badan, ia juga menggantikan jogging dan bersenam..Bersauna juga membantu mencegah penyakit2 berbahaya..BERBALOI-BALOI kalau anda beli set sauna kami..
Ramai telah Berjaya..Jom sertai kami sekarang..Pelan Pemasaran yang mudah..dan lumayan! Tak yah nak maintain setiap bulan..
Gaji setiap bulan simpan jer dalam tabung haji..Jom rebut bonus2 dan keuntungan dari kami..


UNTUNG RUNCIT



UNTUK KETERANGAN LANJUT !!

YM - mamaboomboom123

013 3546429 / 03 42806428

mamaboomboom@gmail.com


STOKIST KUALA LUMPUR AKAN DI BUKA - JANUARY 2010

Boleh datang melihat contoh sauna serta ingin mendengar penerangan secara lebih terperinci!!